Workshop wereldpremière boek Value Proposition Design

×

Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /home/users/A007222/valuepropositiondesign.be/www.valuepropositiondesign.be/includes/bootstrap.inc).

De kracht van Value Proposition Design

Hasselt kreeg de wereldpremière van de voorstelling van het boek Value Proposition Design, de opvolger van het bejubelde Business Model Generation.

Op woensdag 22 oktober organiseerden UHasselt en Paquay & Associates in absolute première een voordracht over “Value Proposition Design”. Dit is niet toevallig ook de titel van het nieuwe boek van Alex Osterwalder en Yves Pigneur dat die avond werd voorgesteld. Beide maakten eerder school met één van de meest gelezen en toegepaste managementboeken van dit decennium: Business Model Generation.

Matty Paquay wist, in samenspraak met de School of Expert Education van de Universiteit Hasselt (SEE) één van de aankondigingsevents naar Hasselt te halen. Daarmee werd de hoofdstad van Limburg één van de 20 plaatsen wereldwijd waar u als eerste kennis kon maken met het vervolg op Business Model Generation.

Geen standaard voorstelling, wel een heuse workshop

De avond werd ingeleid door niemand minder dan Alex Osterwalder. Hij was via een digitale videoverbinding live aanwezig op de première.

Daarna ging Matty Paquay dieper in op de in's en out's van Value Proposition Design:

  • De aanwezigen leerden de value proposition tools kennen die in het boek worden ontwikkeld
  • Er werd een eerste tip van de sluier opgelicht over hoe u de verschillende tools kunt gebruiken
  • Men kwam meer te weten over het belangrijke laatste hoofdstuk in het boek: hoe het veranderingstraject bij Value Proposition Design beheersen

Aan Matty Paquay had het talrijk opgekomen publiek alvast een ervaren gids die hen rondleidde in de mogelijkheden van Value Proposition Design. Hij is immers niet alleen één van de 30 door Osterwalder opgeleide en gecertifieerde Business Model Canvas-trainers wereldwijd, Matty is ook één van de 15 specialisten die werden gevraagd om het ontwerp van het nieuwe boek op voorhand door te lezen voor suggesties en aanvullingen.

Kijk hier alvast naar een korte impressie van de avond:

 

 

 

Bezoek onze website

© 2014 Paquay & Associates

Contact

Laatste tweets